​Inspirationsföreläsning

Vår inspirationsföreläsning är en kickstart för hållbarhetsarbetet inom IT-området. Vi delar kunskap, inspiration och konkreta verktyg för att underlätta ditt företags hållbarhetsarbete och göra konkret skillnad. Målet med föreläsningen är att ge en vetenskaplig bakgrund till varför området behöver belysas och inspiration till hur ni kan påbörja förändringen mot en mer hållbar IT-organisation.

Föreläsningen riktar sig till styrelser, IT-management och hållbarhetsteam.  

Läs mer  
Hållbarhetsutvärdering - heldagsworkshop på plats

Med hjälp av vår CIOCO2-analys ger vi er en grundinsikt över er mognadsnivå i hållbarhetsarbetet inom IT med fokus på miljöpåverkan. Under en heldagsworkshop utvärderar vi er verksamhet utifrån ett antal kritiska områden och perspektiv. Efter avslutad workshop får ni en mognadsrapport inklusive rådgivning för att driva hållbarhetsarbetet inom IT framåt. Vi tror att bland annat CIO, hållbarhetschef, IT-driftschef och infrastrukturchef kommer att vara involverade. 

Läs mer


Hållbarhetsutvärdering - Digitalt

Med hjälp av vårt digitala utvärderingsverktyg leder ni själva en workshop och svarar på verktygets frågor. Detta ger en indikator om vilka områden som har potentialen att bli bättre i ert företag.

Kontakta oss

​Hållbar projektledare - workshop

Är du projektledare inom IT?  Då är det här workshopen för dig som vill bidra till hållbara it-organisationer. Denna workshop belyser den miljömässiga delen av hållbarhetsfrågan inom IT-området. Efter avslutad workshop får du med dig verktyg på hur du som projektledare kan integrera hållbarhet i vardagen och hjälpa de IT-organisationer du möter att bli mer hållbara.


Ladda ner produktblad

Hållbar utvecklare - workshop

Den här workshopen är för dig som jobbar med system- och mjukvaruutveckling och vill bli bättre rustad för att ta hållbara beslut när det gäller teknik och arkitektur. Under denna workshop lär du dig hur du kan inkorporera hållbarhet i din vardag och bidra till hållbara lösningar och processer. 


Läs mer om workshopen 


För mer information och pris, 

kontakta oss här så återkommer vi till dig inom kort. 


Kontakta oss