En praktisk guide till LLMs med Python och Langchain

Registrations are closed

Välkommen till en kväll med fokus på Large Language Models (LLMs) och hur dessa kan integreras i applikationer. Vi har bjudit in NOX-konsulten och mjukvaruutvecklaren Anders Åhsman som genom sina bästa exempel kommer att ge en inblick i vad som är möjligt med teknikens hjälp.

Vi kommer att gå igenom:

  • Grundläggande koncept - enskilda anrop till en LLM.
  • Introduktion till embeddings och vektordatabaser, och hur de relaterar till LLMs.
  • Avancerade applikationer som använder Retrieval Augmented Generation (RAG) och funktionsanrop.

Exemplen kommer att vara skrivna i modern Python och Langchain*.

Eventet vänder sig främst till utvecklare med grundläggande kunskaper i Python, men alla med intresse för LLM är välkomna. Ingen bakgrund inom Machine Learning eller Artificial Intelligence krävs.

Efter kvällen kommer du att ha fått med dig teoretisk kunskap och tillgång till praktiska verktyg. Exempelkoden delas på GitHub för att ge en bra startpunkt för egna projekt.

Vi ses på Da Appy Place, vid Sankt Eriksplan, där det bjuds på mingel, öl och snacks både före och efter presentationen.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

*Langchain, ett av de snabbast växande open-source projekten någonsin, är ett ramverk för att underlätta orkestreringen och hanteringen av många olika sysslor relaterade till LLMs.

 TalareTalare

Anders Åhsman

Senior Software Developer and Architecht

Anders är en passionerad mjukvaruutvecklare och arkitekt med över tio års erfarenhet inom IT-branschen. Hans expertis sträcker sig från systemutveckling och mjukvaruarkitektur till molnlösningar och apputveckling. Med en unik förmåga att kombinera teknisk skicklighet med insikter i kundbehov, har Anders lett och bidragit till en mängd projekt som förbättrar systemeffektivitet och innovation. Han är djupt engagerad i att utforska den senaste teknikutvecklingen, särskilt AI, och delar gärna sin kunskap genom community-engagemang som Meetups och workshops.

Date & Time
Wednesday
May 15, 2024
5:30 PM 7:00 PM Europe/Stockholm
Location

Da Appy Place

Sankt Eriksgatan 97
Stockholm 11331
Sweden
--Da Appy Place--
Get the direction
Organizer

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.