Tillsammans skapar vi en hållbar framtid


Digitalisering är ett av våra kraftfullaste verktyg för att skapa en hållbar framtid, men för att inte skapa nya klimatutmaningar behöver vi digitalisera hållbart. Därför finns CIOCO2. Vi erbjuder tjänster, kunskap & verktyg för att komma igång med hållbar IT.

Påbörja er hållbarhetsresa härUtveckla er verksamhet med hjälp av vår verktygslåda

I vår toolbox samlar vi kunskap, inspiration, praktiska tillämpningar och andra verktyg som kan hjälpa er på vägen mot en hållbar IT-miljö.

Till toolboxen

 

Så kan vi hjälpa er att komma igång 

Inspirationsföreläsning

Behöver ni en kickstart för att väcka förståelse och engagemang kring hållbarhetsfrågan inom IT? Vår inspirationsföreläsning hjälper er att skapa insikt om hållbar IT och på vilket sätt ni kan göra skillnad. 

Workshops

Vill du vara delaktig i att bygga hållbara it-organisationer i rollen som projektledare eller utvecklare? Våra workshops är designade för att stärka ditt beslutsfattande inom teknik och arkitektur med en stark inriktning på hållbarhet.

difficult roads lead to beautiful destinations desk decor

Hållbarhetsutvärdering 

Är ni osäkra på hur ni ska starta och utveckla ert hållbarhetsarbete inom IT? Tillsammans gör vi en genomlysning av var er verksamhet befinner er och bidrar med verktyg för resan framåt. 

CIO:er som tillsammans med oss vill driva förändring mot en mer hållbar IT-bransch

Gör som 100+ andra CIO:er, gå med kostnadsfritt i nätverket här

  Bli en del av CIO-nätverket  

Vill du ta del av nyheter, våra event och inspiration inom hållbar IT?  

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du tillgång till nyheter, nätverksträffar och inspiration från CIOCO2. 
* Obligatorisk

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att kontakta oss på hej@cioco2.com eller klicka på avregistrera i slutet av samtliga mejl