NOX Cybersäkerhets-kväll

Biljetter för detta evenemang är slut

Cybersäkerhet är ett av de mest trendande ämnena inom IT just nu och ett ämne som många i NOX-nätverket efterfrågar sammanhang kring. Vi vill därför önska dig varmt välkommen till NOX Cybersäkerhets-kväll! En kväll där vi tillsammans bara pratar cybersäkerhet, denna gången med fokus på internets första försvarslinje och trender inom cyber-brottslighet.  

Kvällen kommer att bestå av en case-presentation följt av diskussionsgrupper. Du kan själv välja grupp utifrån personlig preferens. 

Kvällen till ära har vi bjudit in Chief Evangelist Mattias Fridström från Arelion till NOX Space. Arelion (f.d. Telia Carrier) är idag det högst rankade stamnätet för internet i världen och deras nätverk sträcker sig 70 000km över Europa, Nordamerika och Asien. Mattias kommer att dela med sig av bland annat höra hur de arbetar med att göra internet säkrare redan innan våra brandväggar och andra säkerhetslösningar kopplas på.

Vi bjuder på öl och lättare förtäring, varmt välkommen!

Detta event är för dig som är ansluten i NOX Community.

 Agenda

17.00
Registrering och mingel
17.15
The Network - Your first line of defense in cyber security
Hur hanterar världens främsta internet-ryggrad DDoS-skydd (Distributed Denial-of-Service)? Vilka är trenderna inom cyber-brottslighet och hur är internets ryggrad uppbygd i dagsläget?  

I denna case-presentation från Arelion får vi läras oss mer.
17.45
NätverkspausFritt mingel och påfyllning av energi
18.00
Gruppdiskussion
  • De senaste trenderna inom cyberhot - vad kan vi göra?
  • Hur kan vi bygga en säkrare cybervärld?
  • Cybersäkerhet och krigsberedskap
18.45
Sammanfattning och SummeringVi går igenom det som lyfts i diskussionsgrupperna och våra främsta key-take-aways från kvällen. 
19.00
Fortsatt mingel


Talare

Mattias Fridström

Chief Evangelist - Arelion

Med över 20 år i telekombranschen kan Mattias Fridström betraktas som en veteran. Dock har hans entusiasm har inte klingat av. Mattias kombinerar expertkunskap med anekdoter från bakom kulisserna och djup insikt i nätverksekonomin: Vilka är morgondagens utmaningar för nätverksleverantörer? Hur kan vi möta den ständigt ökande trafikefterfrågan och kundernas kvalitetsförväntningar inom samma kostnadsram?

Datum & Tid
tisdag
31 januari 2023
17:00 19:30 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.