NOX Co-Working på Da Appy Place

Anmälan stängd
Låt oss jobba tillsammans!


Varmt välkommen till NOX Coworking! Ett koncept där tanken är att vi ska ge dig som medlem i NOX Nätverket ett tillfälle att arbeta med ditt samtidigt som du har andra NOXare omkring dig.

Denna gång är vi på Da Appy Place, på Sankt Eriksgatan 97, onsdagen den 22a februari!

Då Da Appy Place är ett litet och familjärt coworking ställe så delar vi upp dagen på förmiddag och eftermiddagspass så att fler kan få ta del av det. Om du har behov att sitta hela dagen så kan du givetvis klicka i både förmiddag och eftermiddag i anmälan. David Griff (som driver Da Appy Place och är anställd på NOX) kommer vara på plats hela dagen - ett ypperligt tillfälle att bygga en ännu starkare relation till NOX.

Stickning och mindfulness

Vid 17.30 har du även chansen att vara med på det veckoliga eventet Stickning och Mindfulness på Da Appy Place. Det är en salig blandning av folk med olika erfarenhet av stickning. Allt material som behövs för att få lite erfarenhet av stickning finns att låna. Du får lära dig allt om hur man startar, aviga och räta, och även hur man repar upp det när det blivit fel. 

"För en nybörjare är stickning väldigt mycket fokus på en sak - man kan inte tänka på så mycket annat, vilket ger en skön känsla av avkoppling. "

Stickning och mindfulness kostar 125:- och friskvårdspengen kan användas. Betalas med Swish på plats.

Da Appy Place

Verksamheten startades för lite drygt 7 år sedan byggt på en tanke om att egenföretagare får mer gjort om de har ett kontor att gå till där det finns andra entreprenörer att umgås med, få idéer av och kunna hjälpa varandra till fler affärer. Det har startats flera företag genom kontakter som skapats på Da Appy Place. 

På Da Appy Place finns det höj/sänkbara skrivbord, ergonomiska kontorsstolar, mötesrum, konferensrum, telefonhytter, kök/bar och en lounge. Allt är inrett med begagnade möbler för att ge en hemtrevlig känsla. Det finns gott kaffe i maskinen och alltid hembakade småkakor. 

Da Appy Place erbjuder alla i NOX Nätverket 10% rabatt på alla ordinarie medlemskap.

För närmare frågor om medlemsskap eller Da Appy Place är du varmt välkommen att kontakta David Griff på david.griff@daappyplace.se

NOX Coworking är helt kostnadsfritt. 

Datum & Tid
onsdag
22 februari 2023
08:00 17:00 Europe/Stockholm
Plats

Da Appy Place

Sankt Eriksgatan 97
Stockholm 11331
Sverige
--Da Appy Place--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.